Over ons

Van Tongeren Administraties is een kleinschalig administratiekantoor van vader en dochter van Tongeren, dat zich richt op zzp’ers en kleine ondernemers.

Gerrit van Tongeren (1948) heeft vijfendertig jaar ervaring als belastingadviseur. Na zijn studie fiscale economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, startte hij zijn loopbaan als fiscalist bij Nijhof Groep in Deventer. In 1995 richtte hij samen met twee partners Visie Accountants & Belastingadviseurs te Deventer op, waarvan hij in 2006 afscheid nam. Sindsdien werkt hij als zelfstandig belastingadviseur en brengt hij zijn kennis over op zijn dochter.

Carlie van Tongeren (1983) maakte kennis met boekhouden tijdens haar vakantiewerk bij Visie Accountants & Belastingadviseurs (1997-2007). In 2013/2014 behaalde zij haar praktijkdiploma boekhouden bij de Associatie. Eerder voltooide ze de hbo-opleiding journalistiek en de master communicatiestudies in Utrecht, waarna ze werkte als financieel-economisch journalist, o.a. bij Dow Jones Nieuwsdienst, NU.nl/economie en beursplatform IEX. Naast haar werk als boekhouder schrijft ze romans.

 

Categories:

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply

 
Random Items
 
iPad Application Development
Le Coq Sportif 11