Over ons

IMG_7278VTAVan Tongeren Administraties is een kleinschalig administratiekantoor van vader en dochter Van Tongeren, dat zich richt op zzp’ers en kleine ondernemers. Opgericht in 2013, werkzaam vanuit Deventer. Betrouwbaar en nauwkeurig. Niet alleen hebben we alle kennis in huis om je administratie en belastingzaken goed te verzorgen, ook kunnen we het in normale mensentaal aan je uitleggen. Juist die combinatie maakt ons werk zo leuk. Omdat wij zelf ook zelfstandig ondernemer zijn, weten we wat dat inhoudt.

Gerrit van Tongeren (1948) heeft vijfendertig jaar ervaring als belastingadviseur. Na zijn studie fiscale economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, startte hij zijn loopbaan als fiscalist bij Nijhof Groep in Deventer. In 1995 richtte hij samen met twee partners Visie Accountants & Belastingadviseurs te Deventer op, waarvan hij in 2006 afscheid nam. Sindsdien werkt hij als zelfstandig belastingadviseur en brengt hij zijn kennis over op zijn dochter.

Carlie van Tongeren (1983) maakte kennis met boekhouden tijdens haar bijbaan bij Visie Accountants & Belastingadviseurs (1997-2007). Zij behaalde in 2013 haar praktijkdiploma boekhouden bij de Associatie en begin 2017 voltooide zij de opleiding tot belastingconsulent bij het Register Belastingadviseurs. Eerder studeerde zij af als journalist, gevolgd door een master communicatiestudies aan de Universiteit Utrecht, waarna ze werkte als financieel-economisch journalist, o.a. bij Dow Jones Nieuwsdienst, NU.nl/economie en beursplatform IEX. Naast het boekhouden schrijft ze romans. Meer informatie over haar schrijfwerk vind je op haar website carlievantongeren.nl.